Computer en Laptop

Contact

Installeren van uw hardware

Vaak wordt er door verschillende retailers een aanbod gedaan om de hardware die u heeft gekocht bij u thuis te installeren. De prijs van deze service is echter vaak onredelijk hoog in verhouding met de hoeveelheid werk die een monteur hier insteekt. Daarom bied ik u een lagere prijs dan de winkels.

Repareren van uw computer of laptop

Het is erg vervelend wanneer uw computer of laptop plotseling kapot gaat. Naast het feit dat u waarschijnlijk zelf niet meer bij uw gegevens komt, heeft u het ongemak dat u waarschijnlijk voor een tijdje zonder computer zit. Wanneer ik de apparatuur moet meenemen om een defect verder te onderzoeken, zal ik u een vervangende laptop aanbieden. Indien mogelijk zet ik de gegevens die u op uw eigen hardware heeft staan over naar de vervangende laptop.

Herinstalleren van uw computer of laptop

Het is zeer waarschijnlijk dat uw hardware in de loop der jaren steeds trager wordt. Hier kunnen een aantal redenen voor zijn, maar uit ervaring heb ik geleerd dat het opnieuw installeren van het besturingssysteem vaak voor een drastische verbetering zorgt. Wanneer ik het besturingssysteem opnieuw installeer, kan ik de oude gegeven na de herinstallatie opnieuw op uw computer zetten.

Adviseren bij aankoop van een nieuwe computer of laptop

Het kan soms voorkomen dat de hardware niet meer te repareren is, of dat het repareren van de hardware te duur is. Ik kan u in dat geval van advies voorzien bij aankoop van een nieuw product.

Updaten van uw computer of laptop

Er zijn een hoop virussen de omloop die de gegevens op uw computer volledig kunnen encrypten. Computers die niet geüpdatet zijn, zijn hier heel vatbaar voor. Daarom bied ik een service aan waarbij ik, voor een laag tarief, halfjaarlijks uw computer update.

Oplossen van internetproblemen

In veel huizen zijn er problemen met de stabiliteit en de kwaliteit van het internet. Dit kan worden veroorzaakt door een ongunstige plaatsing van het modem, het feit dat het huis te groot is voor het bereik van het modem of doordat er te veel mensen in uw buurt een draadloos-netwerk op 2.4 Ghz hebben. Ik kan deze problemen voor u oplossen, al is hier soms nieuwe hardware zoals een router voor nodig.

Neem contact op

Voor het stellen van een vraag of het melden van een probleem kunt u mij altijd bellen op 06-29197769 of u kunt onderstaand formulier invullen met alle relevante informatie. Ik zal uiterlijk de volgende werkdag contact met u opnemen.

Phone :

(+31) 0629197769

Email :

info@helpdeskaanhuis.com

Address :

6227VJ Maastricht