Telefoon en Tablet

Contact

Overzetten van uw data naar uw nieuwe telefoon of tablet

Wanneer u een nieuwe telefoon of tablet koopt wilt u waarschijnlijk de bestanden die u op uw oude telefoon of tablet heeft staan overzetten naar het nieuwe apparaat. Dit kunnen wij voor u doen.

Opnieuw installeren van uw telefoon of tablet

Het is zeer waarschijnlijk dat uw telefoon of tablet in de loop der tijd steeds trager wordt. Dit kan vele oorzaken hebben, maar vaak kan een herinstallatie van uw apparaat een wereld van verschil maken. Wij kunnen dit voor u doen.

Adviseren bij aankoop van een nieuwe telefoon of tablet

Wanneer u gaat zoeken naar een nieuwe telefoon of tablet kan het voorkomen dat u door de grote hoeveelheid mogelijkheden niet weet waar u moet beginnen met zoeken. Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een nieuw apparaat.

Updaten van uw telefoon of tablet

Het is belangrijk dat uw telefoon of tablet up to date blijft, dit zorgt er namelijk voor dat uw apparaat minder bevattelijk is virussen en andere zaken. Wanneer u dit niet zelf kunt kunnen wij het toestel bij u thuis komen updaten.

Neem contact op

Voor het stellen van een vraag of het melden van een probleem kunt u mij altijd bellen op 06-29197769 of u kunt onderstaand formulier invullen met alle relevante informatie. Ik zal uiterlijk de volgende werkdag contact met u opnemen.

Phone :

(+31) 0629197769

Email :

info@helpdeskaanhuis.com

Address :

6227VJ Maastricht